Friday, October 7, 2011

terBAIKK !

wala wala wehh .. akhirnye aku dapat contact semula dgn kawan aku mase kecik2 dulu . 
ekceli,aku lupa nama kau. nasib aku masih cam muka kau . btw,terima kasih bebnyk cari fb aku even aku tau kau x sungguh2 pon cari fb aku kan ?? haha :P
name kawan aku ni syamsul hashim .mybe aku cam nama ayah kau jugak . ehe :P
mau kenal ? nih aku berusaha yang amat sgt cari pic mase zaman kegemilangan kami .cer tengok




lupakan muka se memey aku tuh =,='
hahaha. aku tahu lah ! korg x payah bgtau. mmg pic nih blurr pon. tapi korg cuba ar guna kanta kalau nak tengok jelas2 . oke ? tQ ! :)
dan kat bawah ni. pic die dah beso . huh. bdn je beso,tapi pndik . dah lah men curi je pic die nih.:p
kahkahkah
jgn mara ek awak ! :)


meh demeh komen sikit :)

6 comments:

miss koala said...

kahkahakhakahkahkah.... eleh, jpe dlu tak tegur pn..ntah pape

ct awer yusoh said...

die tak ingat time tuh.
malas adik nak beria.
hehe.
ni ajak jumpe pulokk.
nak nok !

Maseh saye! said...

amboih gangster mke hang :P

ct awer yusoh said...

hahaha. zaman bebudak memang lah.
time tuh lah kene tnjuk ganas.
xde lah y nak cubit2 kan. ngee ~

Cik Juwa Zaini said...

hahah..akk cm kenal je dak 2..

ct awer yusoh said...

hehe . ye ka k.juwa ? budak kg eh ??