Thursday, December 15, 2011

tentang kopi ?? let's watch this video



assalamualaikum kawan-2 
pe kabo ? sihat belaka ye dop ?? alhamdulillah kalau sihat :) . hok yang x sihat, buat-2 sihatlah ye :p

sekarang,back 2 da topic . tentang kopi kan?
ni bukan nak cerita tentang buatan kopi,harga kopi,khasiat kopi ke..
nak suruh korang-2 semua tengok video ni .
hok yang tenet lombab tuh,x dopat nak tulunlah ~



korang-korang . tengoklah ok.
pastu sambungan die hok di bawah ni.



dah tengok ?
okey,best x? haha. gud-2 je kan student UITM ni buat vedio .
hope kak tipoh a.k.a hantu bungkus dapat buat jugak untk projek awok .

ok. wsalam ^____^

p/s: bebenor nyeh,aku pun x tengok lagi episode 2 tuh . mai tengok sama-2 :) 

meh demeh komen sikit :)

4 comments:

ieda cubby said...

hu3x,,dpt bce jew,,xdpt oden nk tgk video uh,,,,
tpy cm best je kot...
tpy yg pnting smue OK!!!

ct awer yusoh said...

ok ?? hehe . ape yang oke ??
tulah. kalau dah line lembab mmg x dpt nk tulun nengok nye kan ~

Capital.Adham said...

aq rase kambing tu mcm kau laa... hahaha xP

ct awer yusoh said...

aku rase mcm ko bakal kena sepak lah daham . grrr !