Monday, January 31, 2011

Permulaan nyeh bergini ye ..

hype! fuh.. akhr nyeh aku ade jugak blog n aku akn jadikn blog nih tempat aku luahkan ape y ade lam hati...anyway,thank alot tok mber aku y tlong watkn blog nih. mekasih farahku syg.. hoho :)
hurm,aku selalu bace2 blog org len je b4 nih.......... time uh x t'ingin pon nk wat,but bile tibe smpai satu saat tuh aku x tau nk citer kat sape tntg mslh aku baru aku t'pk ttntg blog n mnx lah cik farah tlng wat an. ~ farah,kite makin rapat nmpk ~ soe taon2 lepas aku x tego,i nih pemalu org nye.. hope kite akan jadi kawan y sekepale. (^_~)

meh demeh komen sikit :)

2 comments:

FarahFatini said...

Haha.. Im so sengal2 tembikai awer..Ter pakai perfume BANGGA by CH(Ct Hawa)..huhu

im blogger said...

tanam2 ubi tol lah ko nih! haha
perfume ko tuh aku nk 1 leh? lame dah x jadi budak y suke bngge2 nih.. :p